Dimecres, 21 Desembre 2022 09:46

‘Posa’t Sant Cugat a la Butxaca’, la campanya de Nadal de Sant Cugat Comerç

 

 

L’associació Sant Cugat Comerç inicia la campanya ‘Posa’t Sant Cugat a la Butxaca’, que té com a objectiu incentivar les vendes als comerços de la ciutat durant aquest període nadalenc. La iniciativa que va començar el passat 5 de desembre, s’allargarà fins el proper 6 de gener.

 

Tots els clients que realitzen compres en els establiments associats per un import mínim de 10€, i facin servir la targeta o l’app de Sant Cugat a la Butxaca, entraran directament en el sorteig que l’associació realitzarà el proper 9 de gener, que repartirà 1 xec regal valorat en 300€; 4 xecs regals valorats en 100€; i 6 xecs regals valorats en 50€.   

 

‘El gran objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el comerç local durant aquesta campanya nadalenca, fent partícip a tota la ciutadania. Com més compres realitzis als comerços associats amb la targeta Sant Cugat a la Butxaca, més possibilitats tindràs d’optar als premis’, assenyala Aida Fernàndez, presidenta de Sant Cugat Comerç.

 

Donar-se alta a ‘Sant Cugat a la Butxaca’ 

 

Per poder participar en el sorteig, els ciutadans han d’haver registrat la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ amb les seves dades personals. Des de Sant Cugat Comerç animen a tots els ciutadans a utilitzar la targeta o descarregar-se l’APP, per a poder gaudir de totes les avantatges que ofereix, entre elles rebre gratificacions en forma de punts o euros que es poden gastar en els diferents establiments associats.

 

‘En registrar-se com a clients, aquests obtenen accés al seu perfil de client, poden visualitzar l’estat del seu saldo, i si ho desitgen poden realitzar compres presencials identificant-se via codi QR des de l’APP. Si opten per aquesta opció, el client controla quina part del seu saldo vol gastar en la compra’, conclou Fernàndez. 

 

L’aplicació ‘Sant Cugat a la Butxaca’ és gratuïta i es pot descarregar a Google Play i Apple Store.  

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.