Dimecres, 23 Novembre 2022 11:18

Aquest cap de setmana tornen els Dies Màgics amb Sant Cugat Comerç

 

 

L’associació organitza un any més aquest esdeveniment comercial, que dóna oficialment el tret de sortida a les compres nadalenques.

 

Aquest divendres 25 i dissabte 26, arriba a la ciutat una nova edició dels ‘Dies Màgics’ que organitza anualment Sant Cugat Comerç durant el darrer cap de setmana de novembre. Inspirada en la popular cita comercial americana ‘Black Friday’, els ‘Dies Màgics’ serveixen per donar el tret de sortida a les compres de Nadal a Sant Cugat, amb grans descomptes i promocions.  

 

De fet, l’associació Sant Cugat Comerç va ser la primera associació de comerciants catalana, que va organitzar aquest tipus d’activitat l’any 2014. ‘L’objectiu dels ‘Dies Màgics’ és incentivar el consum, però el petit comerç també ha d’aprofitar aquesta dinamització dels carrers per mostrar als clients les seves fortaleses, una bona atenció al client desprès de les compres i fidelitzar-los perquè tornin a comprar durant els següents mesos. L’activitat és una de les més esperades entre el teixit comercial i la ciutadania’, assenyala Aida Fernàndez, presidenta de Sant Cugat Comerç.  

 

En l’edició d’enguany hi participaran una trentena d’establiments. L’associació ha agrupat en aquesta pàgina web, algunes de les diferents ofertes i promocions que ofereixen els comerços participants. 

 

Sant Cugat Comerç recomana als seus clients portar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ o utilitzar l’app, per gaudir dels màxims avantatges durant l’activitat comercial.  

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.