FAQ

La targeta Sant Cugat a la Butxaca és una targeta de fidelització innovadora i pionera al país, que consisteix en proporcionar dos tipus de punts; punts dels comerços adherits (bescanviables per regals i descomptes) i punts Sant Cugat Comerç per aconseguir tiquets del trenet de Nadal, obsequis durant La Nit en Blanc o altres campanyes on podreu aconseguir un tracte especial. És una targeta gratuïta que es pot utilitzar a més de 75 establiments de Sant Cugat.

Ressò Mediàtic:

TOT SANT CUGAT: http://www.totsantcugat.cat/actualitat/economia/economia-comerc/sant-cugat-a-la-butxaca-integrara-220-comercos-52550102.html
SANT CUGAT INFORMA: http://santcugatinforma.com/2015/04/conesa-presenta-la-targeta-de-fidelitzacio-de-lassociacio-sant-cugat-comerc/
EL MUNDO FINANCIERO http://www.elmundofinanciero.com/seccion/46/Negocios/?notaid=la-asociacion-de-comerciantes-de-sant-cugat_1&sid=mundofinancierocom
MEGA BOLSA: http://www.megabolsa.com/notas-de-prensa-comunicae/?notaid=la-asociacion-de-comerciantes-de-sant-cugat_1&sid=megabolsacom
DIARIO CRÍTICO: http://www.diariocritico.com/noticia/496446/la-asociacion-de-comerciantes-de-sant-cugat-apuesta-por-la-innovacion-tecnologica-y-ya-es-pionera-en-espana.html

Per poder aconseguir la teva targeta Sant Cugat a la Butxaca hauràs d’anar a un establiment de l’associació (a la pàgina web trobaràs un llistat amb els comerços que disposen d’aquest tecnologia), a la mateixa seu de la nostra associació o a través de l’aplicació “Oliva Card”.

Sí, en cas de pèrdua dels teus punts la millor opció és contactar directament amb Sant Cugat Comerç, però això sí, hauràs d’haver donat d’alta prèviament la teva targeta amb les teves dades, sinó, no podem solucionar-ho.

Per comprovar els punts que has acumulat a la teva targeta Sant Cugat a la Butxaca hi ha dos maneres: 1) Mitjançant l’aplicació Oliva Card. 2) En aquesta mateixa pàgina web al menú de “Targeta SCB” pots consultar els teus punts introduint el correu electrònic amb el qual vas fer servir durant el registre.

Totes les ofertes i promocions de cada comerç estan disponibles a la pàgina web de l’associació o a l’aplicació Oliva Card.

Per poder donar-se d’alta de la targeta Sant Cugat a la Butxaca pots accedir a la pàgina web de l’associació i a l’aplicació Oliva Card.

ico qr phoneNo existeix una targeta familiar compartida específica però, una persona pot tenir la targeta Sant Cugat a la Butxaca, un altre familiar l’aplicació d’Oliva Card i, en cas de realitzar una compra es podria fer una fotografia del codi QR i utilitzar-la amb la fotografia.

 

 

L’aplicació està disponible a Google Play i a l’Apple Store.

Tota la informació sobre les activitats que realitzem durant l’any la podreu trobar a la nostra pàgina web. Totes aquestes activitats estan dividides en una secció diferent on podreu consultar els horaris, les dates i novetats de tots els esdeveniments que celebrem des de l’associació.

En el cas de ser una empresa de serveis o un establiment físic i/o on-line, per associar-te a Sant Cugat Comerç només t’has de posar en contacte amb nosaltres i, t’informarem de tot el procés.

Qualsevol establiment comercial, de restauració, de serveis o d’internet que tingui el seu domicili en el terme municipal de la ciutat té la possibilitat d’associar-se a Sant Cugat Comerç.

En cas que un associat es vulgui donar de baixar de l’associació només s’ha de posar en contacte amb nosaltres per poder gestionar tots els tràmits.