ico compromis stc
Compromís
Formar part de l’associació us identificarà com a establiment compromès amb Sant Cugat i el seu comerç.
ico representativitat
Representativitat
Formar part del col•lectiu de comerciants et permet que gestionem els teus interessos davant de les administracions, municipal, Generalitat, Diputació i de l’Estat; així com altres entitats públiques i privades. Ho fem mitjançant el diàleg i la col•laboració.
ico targeta
Targeta de fidelització
Podràs utilitzar la Targeta Sant Cugat a la Butxaca al teu establiment i fer contents als teus clients, que creuen en el nostre model de comerç.
ico internet
Internet
Visibilitat online del teu establiment amb imatges i informació, serveis, etc.. i també a les xarxes socials.
ico imatge corporativa
Imatge corporativa conjunta
Disposaràs d’elements distintius que mostraran la teva adhesió a l’associació i a les campanyes promocionals.
ico comunicacio periodica
Comunicació periòdica
Rebràs informació setmanalment sobre les nostres activitats i sobre tot allò que t’interessa del sector del comerç, la restauració i els serveis.
ico free parking
Aparcament gratuït pels teus Clients
Podràs facilitar les compres als teus clients obsequiant tiquets d’aparcament que et subministrarem amb condicions molt especials, zona blava i subterranis.
ico fas ciutat
Fent comerç fas ciutat
Participant de les iniciatives de Sant Cugat comerç, poses en valor la cultura, el comerç, la solidaritat i la socialització de la ciutat.
ico competitivitat
Competitivitat del teu negoci
Tindràs accés a serveis a preus diferencials.
ico formacio
Formació
Podràs ampliar els teus coneixements i els de les persones del teu equip de manera gratuïta.
ico campanyes
Campanyes de promoció
Podràs participar de les nostres iniciatives com, Botiga al carrer, els 2 Estocs a fora, Black Friday, La nit en blanc, Nadales al carrer, Trenet Sant Cugat Express, enllumenat de Nadal, loteria, etc.
ico solidaritat
Comerç solidari
Seràs partícep de les campanyes solidàries que organitza l’associació i del seu programa de responsabilitat social corporativa.

Tens més dubtes?

A continuació, algunes de les preguntes més freqüents:


En el cas de ser una empresa de serveis o un establiment físic i/o on-line, per associar-te a Sant Cugat Comerç només t’has de posar en contacte amb nosaltres i, t’informarem de tot el procés.

Tota la informació sobre les activitats que realitzem durant l’any la podreu trobar a la nostra pàgina web. Totes aquestes activitats estan dividides en una secció diferent on podreu consultar els horaris, les dates i novetats de tots els esdeveniments que celebrem des de l’associació.
Qualsevol establiment comercial, de restauració, de serveis o d’internet que tingui el seu domicili en el terme municipal de la ciutat té la possibilitat d’associar-se a Sant Cugat Comerç.
En cas que un associat es vulgui donar de baixar de l’associació només s’ha de posar en contacte amb nosaltres per poder gestionar tots els tràmits.