Divendres, 14 Gener 2022 17:05

Sant Cugat Comerç dóna a conèixer el guanyador de la campanya ‘Et regalem les compres de tot l’any’

 

 

Aquest divendres al migdia, l’associació Sant Cugat Comerç  ha realitzat el sorteig de la campanya ‘Et regalem les compres de tot l’any’, una iniciativa que l’entitat va posar en marxa el passat 3 de desembre, amb l’objectiu de donar suport al comerç local de Sant Cugat del Vallès, i incentivar les vendes durant aquest les festes de Nadal.

 

La butlleta guanyadora ha recaigut en Marc Baños, que disposarà d’un xec de 400€ mensual durant tot l’any 2022, per gastar exclusivament als establiments associats a Sant Cugat Comerç (vídeo del sorteig). 

 

L’entitat ha anunciat que s’han repartit més de 40.000 butlletes de participació, i ha agraït la participació de tots els clients que han comprat als comerços associats durant aquest període nadalenc.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.