Dimecres, 26 Octubre 2022 20:37

Sant Cugat Comerç es reuneix amb el Conseller d’Empresa i Treball

 

 

La reunió ha tingut lloc aquest dimecres 26 d’octubre al Museu Monestir amb motiu de la visita del conseller d’Empresa, Roger Torrent, a Sant Cugat del Vallès.

 

Una comitiva de Sant Cugat Comerç encapçalada per la presidenta, Aïda Fernández; la gerent, Adela Burgos; i la secretària, Sun Rius; ha mantingut durant la jornada d’aquest dimecres una reunió amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. 

 

La trobada també ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla; del director general de Comerç, Jordi Torrades; de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Agnès Russiñol; així com de representants de les principals associacions empresarials de la ciutat.

 

Durant la reunió, Torrent ha informat que la Generalitat de Catalunya destinarà 15 milions d’euros en ajudes a transformació digital del comerç local, provinents dels Fons Europeus Next Generation.

 

Aquests fons es distribuiran en dues convocatòries de 7,5 milions d’euros cadascuna, la primera al mes de novembre i la segona durant el mes de gener de 2023. Es poden acollir a aquestes convocatòries autònoms i petites empreses que tinguin botiga al carrer, així com associacions de comerç.  

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.