Dimarts, 10 Gener 2017 14:02

El Trenet Sant Cugat Express lidera, de nou, la campanya de Nadal

Un cop finalitzades les festes nadalenques del 2016, es pot assegurar que el trenet Sant Cugat Express s’ha convertit, un altre cop, en l’atracció estrella de la passada campanya de Nadal. La iniciativa duta a terme per l’Associació Sant Cugat Comerç, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha superat amb escreix totes les expectatives generades a partir de l’experiència d’anteriors edicions.

El gerent de l’associació, Jesús Carballo, explica que l’èxit d’aquesta activitat és el resultat de la millora en quant a la comunicació de la campanya, fent un ús intensiu de les xarxes socials, entre d’altres accions com l’ús de la targeta Sant Cugat a la Butxaca, “creiem que ha influït molt el fet de poder utilitzar la targeta per aconseguir els tiquets, cosa que ha facilitat la dinàmica de fer ús del trenet guanyant punts als comerços que disposen del sistema”.

El gran poder de convocatòria d’aquesta campanya de 2016 s’ha vist reflectit amb un total de 13.015 viatgers el que suposa un increment del 37%, respecte l’anterior edició. Jesús Carballo afirma que una de les diferències d’aquest any 2016 ha estat la nova ubicació de la parada a plaça Octavià que “ha estat molt ben valorada per a tots els usuaris”. A més, el gerent de Sant Cugat Comerç destaca que “hi ha hagut un total de 10 dies en els quals s’han superat els 600 passatgers diaris”, a més, afegeix que “el dia de màxima utilització del Sant Cugat Express va ser el dimarts 3 de desembre amb un total de 669 viatgers”.

Les excel•lents dades obtingudes en aquesta edició 2016 han servit per consolidar aquesta atracció com l’acció estrella de cada campanya de Nadal de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

Més en aquesta categoria: Atenció: Passatgers al tren! »