Dimecres, 16 Mai 2018 10:37

Sant Cugat Comerç prepara una nova edició de La Nit en Blanc

La setena edició de La Nit en Blanc serà la més participativa i comptarà amb la participació de més d’un centenar de comerços.   


Sant Cugat del Vallès, 16  de maig de 2018

Els carrers de Sant Cugat del Vallès es tornaran a vestir de blanc en una nova edició de La Nit en Blanc. El proper dissabte 2 de juny arriba a Sant Cugat una nit molt especial, la setena edició de la Nit en Blanc. Una nit on els comerços i els seus clients es trobaran al carrer.

Novetat és la paraula que engloba aquesta nit, la primera d'elles és que la jornada començarà a les dotze del migdia al Mercat de Torre Blanca amb la degustació de tastets. Però aquí no s’acaben les novetats, a aquesta nova edició hi haurà quatre escenaris: a la Plaça Quatre Cantons, a la Plaça Sant Pere, a la Plaça Doctor Galtés (Dalt) i a la Plaça de Barcelona, la qual serà un dels punts principals i on es gaudirà de restauració i
Food Trucks

Pels carrers de la ciutat es trobaran actuacions, no només als escenaris principals, sinó en tot l'eix comercial, en concret pels carrers: Valldoreix, Murillo, Sant Bonaventura, Xerric, Santa Maria, Santiago Rusiñol, Castillejos, Carrer Major, Rambla del Celler, Passatge Carrer Valldoreix i a la Plaça Octavià. Juntament amb animació, com són els xanclers i, fins i tot titelles, i decoració pel centre de la ciutat. Una decoració que estarà tant a les botigues que surtin als carrers, amb barrets i llums blanques cadascuna d'elles, com pels carrers de la ciutat, els quals estaran tots decorats amb llunes per fer que aquesta nit sigui encara més màgica.

Un any més, la jornada es caracteritza per la sortida al carrer dels comerços associats a Sant Cugat Comerç fins a les dotze de la nit. Aquest any parlem d'una participació de cent comerços de l'eix comercial, el Mercat de Sant Pere i la incorporació de catorze parades del Mercat de Torre Blanca.

Tots aquests comerços tenen l'oportunitat de lluir-se mitjançant els seus aparadors ambientats a la gran nit, alhora que es poden fer promocions i ofertes a tots els seus clients, no només durant La Nit en Blanc, sinó des de dilluns 28 de maig fins al dia de la celebració, ja que es durà a terme la "Setmana en Blanc" a Sant Cugat del Vallès.

La Nit en Blanc és una iniciativa que va sorgir l'any 2012 amb la idea de donar la benvinguda a l'estiu però alhora pretén representar la situació de quan algú passa "la nit en blanc" sense poder dormir. Una molt bona iniciativa per part de l'Associació de Sant Cugat Comerç i que transforma la festa global de "Shopping Night" consumista a una celebració i nit molt especial per a la ciutat, que enguany serà la setena edició consecutiva.