Miércoles, 27 Abril 2016 16:05

El respecte per l'ensenyança d'una disciplina

el-respecte-per-l-ensenyança-d-una-dispciplina el-respecte-per-l-ensenyança-d-una-dispciplina

El passat mes de març l’equip Demo Team del nostre associat, l’escola d’arts marcials MAC, es va convertir en el campió europeu de taekwondo a la ciutat de Casçais (Portugal) la qual va acollir el campionat europeu d’ATA.

 

 

Representant a Espanya, hi havia l’Associació Taekwondo Barcelona, formada per l’equip de MAC.L’equip de MAC format per santcugatencs d’entre 9 i 22 anys, van aconseguir fins a 130 medalles de diferents modalitats dels quals el títol més destacat va ser la medalla d’or en la modalitat de DemoTeam. La qual dóna accés a l’escola a participar, el proper mes de juny, en el campionat mundial a Little Rock, a Arkansas (EEUU).

Aquest gran èxit és fruit de la feina ben feta d’una escola en la qual hi treballen nombrosos professionals experts en aquesta disciplina. MAC va obrir les seves portes a Sant Cugat ara fa 10 anys en un petit local situat al carrer del sol. Actualment, es troba ubicat l’avinguda Cerdanyola, 88 des de fa 4 anys. La directora del centre, Natalia Busca, destaca que la filosofia del centre està enfocada en l’ensenyança i el reforç dels valors mitjançant les arts marcials. “Cada mes treballem un valor amb els alumnes perquè ho pugui aplicar en la vida quotidiana. La idea és aconseguir una comunió entre la part física i la psicològica a través de la pràctica de les arts marcials”, explica la Natalia.

A part d’aquest centre, situat a Sant Cugat del Vallès, MAC té dos establiments més, un ubicat a Barcelona i l’altre a Sabadell. En tots els centres, tots/es els alumnes, siguin de l’edat que siguin, poden practicar diferents estils d’arts marcials dels quals destaquen tres: el Taekowondo (és el més sol·licitat), el Krav Maga (art marcial israelià de defensa personal i combat cos a cos) i el Kickboxing. A més, totes les classes s’utilitzen armes acrobàtiques per treballar la coordinació i la lateralitat independentment de quina disciplina es tracti.

L’escola MAC també està conscienciada amb la unió del comerç i, per això, des de bon començament va formar part de Sant Cugat Comerç. Fent gala de la seva filosofia de respecte i treball en equip, la directora del centre considera que és molt important que els establiments del comerç local puguin estar units al voltant d’una associació que treballi per la cerca del benefici col·lectiu.