Lunes, 26 Febrero 2024 12:30

El comerç crea llaços amb la comunitat

Sant Cugat Comerç impulsa la inclusió social i la diversitat a la seva propera "LA NIT A BLANC"

En un gir cap a la inclusió social i la celebració de la diversitat, l'associació Sant Cugat Comerç anuncia una col·laboració amb el Taller Jeroni de Moragas, un centre reconegut pel seu compromís amb la integració laboral i social de persones amb discapacitat. Aquesta aliança marca una fita important per a tots dos, evidenciant el poder de la cooperació comunitària i l'impacte positiu que pot tenir a la societat.

L'esdeveniment estrella d'aquesta col·laboració serà durant “LA NIT A BLANC” ( una celebració icònica de Sant Cugat que il·lumina la ciutat amb cultura, música, dansa i comerç). Aquest any, la nit s'enriquirà amb la participació especial del grup musical "Arboles Amarillos", compost per talentosos membres del Taller Jeroni de Moragas. La seva actuació promet no només entretenir els assistents, sinó també fomentar una sensibilització més gran cap a la inclusió i diversitat.

També hem començat a treballar amb el centre ocupacional de la mateixa entitat i ens preparen les roses que els comerços associats regalaran als clients per a la campanya de Sant Jordi. 

L'associació Sant Cugat Comerç continua així enfortint llaços amb entitats de la ciutat, demostrant el seu compromís no només amb el creixement econòmic, sinó també amb el desenvolupament social i la inclusió. 

 

Más en esta categoría: « Sant Cugat Estocs Market