Miércoles, 13 Diciembre 2023 13:47

Dies màgics 25 novembre Destacado

Màgia pel comerç de Sant Cugat Màgia pel comerç de Sant Cugat

Les botigues ja estan a punt per posar en marxa una nova aventura que, de ben segur, donarà un toc de màgia als nostres carrers!

La iniciativa  dels Dies Màgics farà brillar Sant Cugat amb una llum especial els propers 24 i 25 de novembre. Una campanya pensada per omplir de màgia i il·lusió els carrers de Sant Cugat!

Com ja sabeu, la nostra associació sempre busca idees fresques, i aquest cop hem decidit jugar una mica amb la il·lusió. Per això, aquest dia tant especial els comerciants us esperaran amb una xistera, com a símbol màgic durant aquests dies especials.

Durant "Els Dies Màgics", els comerciants podran sortir davant dels seus establiments i podran oferir els seus productes amb aquesta vestimenta tan peculiar. I no és tot: els clients que facin compres aquells dies i utilitzin la targeta Sant Cugat a la butxaca entraran en el sorteig de 4 entrades (per parelles) per veure l'espectacle del famós Mag Lari a l'Auditori. Una oportunitat genial perquè pugueu gaudir d'una vetllada plena de sorpreses i il·lusionisme, cortesia dels establiments associats.

Us animem a sumar-vos a la festa i a preparar-vos per a uns dies on la màgia serà la millor aliada del nostre comerç. Us esperem amb les "xisteres" i obrim les portes de la imaginació i de les nostres botigues per fer d'aquesta una experiència inoblidable.

Recordeu, "Els Dies Màgics" són una oportunitat fantàstica per mostrar l'encant del nostre comerç, i amb la vostra participació i entusiasme faran que aquest esdeveniment sigui un èxit rotund.