Martes, 14 Junio 2016 13:57

Sanitas aposta per Sant Cugat

sanitas-aposta-per-sant-cugat sanitas-aposta-per-sant-cugat

El nou centre clínic de Sanitas, situat al passeig Francesc Macià 71, forma part del teixit comercial de la ciutat des del passat mes de setembre del 2015. Després del tancament de l’antiga oficina de la plaça Sant Pere, els habitants de Sant Cugat segueixen tenint un a punt de referència mèdic per poder sol·licitar volants, autoritzacions, consultes mèdiques, entre moltes altres serveis.

Marlen Fabregat, amb més de 12 anys treballant per l’empresa, és actualment la directora d’aquest centre de Sanitas. Després de dirigir un oficina a Barcelona, va tenir l’oportunitat de proposar obrir una nova oficina a Sant Cugat “per recuperar una referència mèdica dels nostres serveis”. A més, afegeix que “escollir la ubicació de Coll Favà està pensat per facilitar l’accés i millorar el servei al ciutadà”.

L’objectiu de Sanitas és no sols mantenir els antics clients sinó també treballar a nivell comercial les assegurances per les empreses de Sant Cugat del Vallès. La directora d’aquest nou centre explica que “es tracta de l’única clínica de Sanitas de la ciutat i inclús dóna servei a Rubí”. A més, afegeix que adherir-se a l’associació de Sant Cugat Comerç és “important ser part d’un col·lectiu que englobi tot el comerç i treballar units per uns objectius comuns”.

Sanitas ha fet un pas més en l'assistència sanitària per convertir-se en el gestor actiu de la salut dels seus clients. Per aquest motiu, la companyia aposta per la innovació amb un nou producte anomenat Blua, un producte enfocat a un perfil de gent molt digital en el qual et donen un Iphone 6 per realitzar vídeo consultes mèdiques, receptar medicaments i fer analítiques a domicili, tenir un entrenador personal i un nutricionista. Un servei orientat per captar el públic jove i els executius amb la finalitat de facilitar els tràmits mèdics.