Domingo, 14 Agosto 2016 13:55

Eroicians, la passió pel ciclisme com a bandera

eroicians-la-passio-pel-ciclisme-com-a-bandera eroicians-la-passio-pel-ciclisme-com-a-bandera

Eroicians és un nou establiment associat a Sant Cugat Comerç, no és una simple botiga de bicicletes sinó que es tracta d’un comerç sempre a l’avantguarda del mercat, a més, d’un taller especialitzat en la reparació i manteniment de tot tipus de bicicletes. Situat l’avinguda Cerdanyola 88 de San Cugat del Vallès, es defineixen com uns enamorats del ciclisme, amb una clara inspiració italiana i, per aquest motiu, el rosa és el seu color corporatiu, que representa el líder del Giro d’Itàlia, la Maglia Rosa.

Aquest establiment va obrir les seves portes el setembre del 2013 com a conseqüència de la passió cap al ciclisme d’un grup d’amics el quals van decidir tirar endavant aquesta iniciativa. L’equip està format per dos co-fundadors que són en Joan Carles Valverde i l’Enric Robelló però, les cares visibles a l’establiment són la Mònica Lara, cap i responsable de la botiga, i en Daniel Ramos, expert i tècnic en reparació de bicicletes. “Volem ser un comerç proper que doni un bon servei a la ciutat de Sant Cugat del Vallès”, afirma la Mònica.

“Tenim material exclusiu que molt comerços no ofereixen, però en cap cas som un establiment elitista”, destaca la Mònica, que a més afegeix que “treballem amb tot tipus de material ciclista tant per a professionals com per amateurs”, explica la responsable de la botiga. “Des d’Eroicians distribuïm marques com Bianchi, Cervelo, Cipollini, Felt, Niner, Pinarello, Trek i Focus. També, donem molta importància als accessoris com roba (Assos, Castelli, Poc i Sportful), cascs (Giro, Rudy Project, Poc, Smith, Kask), sabatilles i, per descomptat, nutrició esportiva (226ers, Chimpanze, Gu, Sis, Zipvit i PowerGym) entre moltes altres”, destaca en Daniel Ramos, mecànic de la botiga.

Aquest establiment disposa d’un espai de prop de 400 m2 el que suposa que el client pugui gaudir de la seva estància contemplant l’ampli material i perfectament distribuït, a més, de passar una bona estona intercanviant opinions del món del ciclisme. “El nostre objectiu és que cada client no vingui únicament a realitzar un simple transacció econòmica sinó que visqui i respiri, en primera persona, la nostra passió pel ciclisme”, conclou la Mónica.