Martes, 31 Enero 2017 13:39

Kids and You, moda infantil de qualitat i exclusiva

Kids and You és un establiment que va obrir les seves portes a Sant Cugat del Vallès el passat mes de març de 2016. Aquest comerç, situat al carrer de la Sort 34, va néixer amb la filosofia de vestir als nens i les nenes de la ciutat amb una roba d’alta qualitat, exclusiva i diferenciada de la resta.

Chantal Pera, propietària i encarregada del negoci, explica que una de les principals característiques del seu comerç és que ofereix roba a nens i nenes de 0 a 16 anys. “Sabem que la majoria de establiment tèxtils la talla màxima que ofereixen és fins la 14, nosaltres arribem a la 16”, assegura la Chantal. A més, afirma que “ens agrada treballar amb quantitats molt limitades ja que busquem oferir un servei d’exclusivitat”.

Kids and You treballa amb dues línies de roba molt marcades. Una de col·lecció pròpia en la qual el disseny està elaborat per la propietària i, una altre, que és una línia de roba de marca italiana. “Entenem que apart d’oferir una roba infantil amb un disseny propi, era important poder treballar amb una empresa externa per obtenir un producte de qualitat i exclusiu”, argumenta la Chantal.

A més, Kids and You també ofereix la possibilitat de vestir els adults, ja que algunes de les talles, com la 16, permet conjuntar a la mare amb la seva filla.. Pel que fa als pares l’establiment ofereix un servei de corbates i bufandes d’alta qualitat a molt bons preus.

Per últim, Kids and You destaca la feina de Sant Cugat Comerç per mantenir viu i unit el comerç local davant les grans corporacions que acaparen el sector comercial.