Dimarts, 13 Desembre 2016 14:19

El “Sant Cugat Express” assoleix un nou rècord d’afluència durant el Pont de la Puríssima

Només han passat deu dies des que el trenet “Sant Cugat Express” es va posar en funcionament i segons els recomptes de l’Associació Sant Cugat Comerç, “la participació ha superat en escreix l’anterior edició”, passant de 2559 usuaris l’any passat a 4477 aquest any.

Fa més d’una setmana el “Sant Cugat Express” va realitzar el seu primer viatge d’aquesta campanya de Nadal 2016. Pares, mares, nens i nenes han pogut gaudir del recorregut turístic que realitza el trenet per tota la ciutat de Sant Cugat Vallès. 

Des de la seva posada en marxa, del passat divendres 2 de desembre, les dades de participació no han parat de créixer fins assolir una afluència de públic històrica. Durant aquests primers deu dies, pràcticament s’ha doblat el nombre de passatgers amb un total de 4477, quasi un 75% més en comparació els 2559 de l’edició del 2015, en aquestes mateixes dates. A més, el passat diumenge es va comptabilitzar un rècord màxim de passatgers en un únic dia amb un total de 665. La utilització de la targeta Sant Cugat a la Butxaca ha estat una gran ajuda tant per augmentar la seva usabilitat amb un 54% com per incrementar la participació del públic en el “Sant Cugat Express

El gran rendiment inicial d’aquesta iniciativa només ha fet que començar ja que el trenet “Sant Cugat Express” estarà disponible fins el 5 de gener de 2017. La qual cosa fa indicar que si les xifres d’afluència de públic segueixen augmentant, el “Sant Cugat Express” es convertirà de nou en l’atracció estrella del Nadal amb més participació de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.