Dilluns, 15 Mai 2017 16:14

La Nit en Blanc brilla amb llum pròpia

La sisena edició de la Nit en Blanc, celebrada aquest passat dissabte 13 de maig, ha tornat a brillar amb llum pròpia a la ciutat de Sant Cugat del Vallès. L’associació ha aconseguit convertir aquesta festa del comerç local en un èxit absolut i en una satisfacció general tant per part dels clients, comerciants, els propis  participants en les actuacions de música, dansa i diferents disciplines artístiques com per tot el públic assistent en aquest esdeveniment.

El tret de sortida a la celebració de la Nit en Blanc el va donar oficialment l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, en l'acte de lliurament dels reconeixements de la Fira enogastronòmica "Sant Cugat ve de Gust" a la trajectòria de dos comerços emblemàtics de Sant Cugat, celebrat a les 19 hores a la plaça Pere San. D'aquesta manera, es va reconèixer la trajectòria de la xarcuteria Gríful i el restaurant Piña de Plata.

El gerent de l’associació, Jesús Carballo, assegura que unes 11.000  persones van circular pels carrers de la ciutat durant tota la jornada del passat dissabte 13 de maig.  Aquesta edició de la Nit en Blanc ha tingut un gran número d’activitats de les quals destaquen els espais de tastets, l'activitat gastronòmica de la plaça Pere San, la desfilada de moda del carrer Xerric, les promocions i descomptes dels comerços participants i les actuacions musicals de la mà de la Gemma Navarra i l'escola Fusió, sense oblidar tampoc la col·laboració d’Esart, els grups de ball swing i country i la col·laboració del grup Basket Beat.

La targeta Sant Cugat a la Butxaca també va ser protagonista de la Nit en Blanc amb la qual es van registrar un total de 300 noves altes i es van acumular molts punts amb les compres realitzades durant aquesta jornada. Totes aquestes targetes van servir per obsequiar uns 400 barrets tant als nous com als antics usuaris d’aquesta targeta de fidelització del comerç local. Amb la participació d’un total de 100 establiments, més de 80 actuacions musicals diferents, 9 emplaçaments del centre de la ciutat amb actuacions i 4 espais dedicats als tastets de degustació, la sisena edició de la Nit en Blanc tanca de nou amb un èxit aclaparador i consolidant-se com la festa del comerç de referència de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.