Dimarts, 07 Juny 2016 13:52

La Nit en Blanc brilla amb llum pròpia

la-nit-en-blanc-brilla-amb-llum-propia la-nit-en-blanc-brilla-amb-llum-propia

La cinquena edició de La Nit en Blanc, celebrada aquest passat dissabte 4 de juny, ha trencat, de forma molt positiva, totes les expectatives inicials pronosticades per Sant Cugat Comerç. L’associació ha aconseguit convertir aquesta festa del comerç local en un èxit absolut i en una satisfacció general tant per part dels clients, comerciants, els propis participants en les actuacions de música, dansa i diferents disciplines artístiques com per tot el públic assistent en aquest esdeveniment.

El gerent de l’associació, Jesús Carballo, assegura que entre 11.500 i 12.000 persones van circular pels carrers de la ciutat durant tota la jornada del passat dissabte 4 de juny. Aquesta edició de La Nit en Blanc ha tingut un gran número d’activitats de les quals destaquen el primer concurs d’aparadors, l'activitat gastronòmica de la plaça Pere San, la desfilada de moda del carrer Xerric, la fotografia 3D amb la col·laboració de Grup Catalònia i el mural solidari “Ajudar està a les teves mans” amb el suport de l’Obra Social La Caixa.

La part artística i musical ha estat una de les claus de l'èxit d’aquesta edició, “en aquest sentit agrair especialment a Gemma Navarra i l'escola Fusió el gran esforç realitzat tant en les tasques de preparació d'aquesta part de l'organització com pel gran desplegament humà que realitza aquesta entitat”, destaca el gerent de l’associació. A més, fa extensible l’agraïment a tots els artistes, adults i nens i els pares d'aquests últims per la seva gran aportació, “sense oblidar tampoc la col·laboració d’Esart, els grups de ball swing i country i el grup de dansa de l'escola Europa” entre altres, afirma en Jesús Carballo.

La targeta Sant Cugat a la Butxaca també va ser protagonista de La Nit en Blanc i amb la qual, durant la tarda de dissabte, es van activar més de 600 targetes noves, a part de les que es van utilitzar que ja estaven donades d’alta. Totes aquestes targetes van servir per repartir des de diferents punts de la ciutat un total de 1400 botifarres, més de 500 barrets, 200 crispetes i 300 núvols de cotó de sucre. Sant Cugat Comerç ha aconseguit convertir aquesta cinquena edició en la més concorreguda i participativa de les celebrades fins el moment.