Dimecres, 24 Mai 2017 13:47

Tret de sortida de La Nit en Blanc

tret-de-sortida-de-la-nit-en-blanc tret-de-sortida-de-la-nit-en-blanc

Sant Cugat Comerç ha presentat oficialment, aquesta setmana, la cinquena edició de la Nit en Blanc. El gerent de l’associació, Jesús Carballo, ha estat l’encarregat d’anunciar les principals activitats d’aquest esdeveniment del proper dissabte 4 de juny. La finalitat d’aquesta nova edició és superar els resultats de l’anterior “La Nit en Blanc” tant a nivell d’activitats innovadores com a nivell d’assistència. Aquest acte ha comptat amb les intervencions de Mercè Conesa, l’alcaldessa de Sant Cugat, de Mayte Pérez, regidora de Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat, Gemma Navarra, directora de l'escola de música Fusió i coordinadora de les activitats musicals, Alejandro Abad, productor i compositor musical i director d'ESART, Joaquim Serrahima, director general del Grup Catalònia, i Anna Mazorra, representant de la Caixa.

 

Activitats més destacades:

La plaça d'Octavià acollirà l'activitat de Fotografia 3D, que compta amb el suport i la col•laboració del Grup Catalònia. On tothom que vulgui podrà fer-se una fotografia en 3D en un Photo-Call amb una imatge del Monestir, com si sobrevolés la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Per fer-se la foto només caldrà ensenyar la targeta Sant Cugat a la Butxaca.

En el carrer Santiago Russiñol hi haurà un Mural Solidari on tothom que s'hi acosti podrà deixar la seva empremta en un mural gegant ple de mans. Sota el lema Ajudar està a les teves mans, la Caixa convertirà cada mà en una donació per a tres entitats (Epona, Infinits Somriures i Associació Suport de Salut Mental).

Un total de 23 establiments associats participaran en el Concurs d'Aparadors de La Nit en Blanc. Tots els comerços que hi participen hauran de decorar el seu aparador i el més innovador i/o original serà el vencedor. Pel que fa a activitats relacionades directament amb el comerç també es farà la presentació de l'aplicació Sheekr i una desfilada de moda amb la participació de 4 establiments.

 

Actuacions musicals:

De les moltes propostes musicals n’hi ha dos de destacades. La primera l'escola Fusió i l'Escola de Dansa realitzaran a la plaça de Barcelona una actuació musical conjunta dirigida a balladors de swing. Hi haurà una orquestra formada per aproximadament 25 membres que tocaran música en directe per a unes 40 parelles de balladors de swing.

La segona és una Marató de Country que tindrà lloc a la plaça de Barcelona. Durant tres hores i mitja sonaran 40 cançons de country seguides amb l'objectiu de ballar i practicar les diferents figures que hi ha dintre d'aquest estil de ball.

També destaquen altres actuacions com una Batucada Popular; DJ, videoclips, música pop i una performance en una activitat musical per al públic jove a la plaça dels Quatre Cantons (que organitza ESART), i actuacions de petit format organitzades per grups instrumentals que aniran apareixent en directe per fer la seva actuació.

 

Targeta Sant Cugat a la Butxaca:

Un element fonamental per poder gaudir d’aquesta jornada és la targeta Sant Cugat a la Butxaca. Aquesta targeta de fidelització és imprescindible per poder aconseguir els nombrosos premis i avantatges que hi haurà durant la Nit en Blanc. Totes les persones que encara no la tinguin estan a temps d’aconseguir-la a qualsevol establiment associat a Sant Cugat Comerç o durant la celebració de la Nit en Blanc a; Quatre Cantons i al carrer Valldoreix - Sant Bonaventura. Que ningú s’oblidi la targeta Sant Cugat a la Butxaca!