Dimecres, 21 Juny 2017 13:45

Solidaritat en La Nit en Blanc

solidaritat-en-la-nit-en-blanc solidaritat-en-la-nit-en-blanc

L’associació Sant Cugat Comerç juntament amb l’Obra Social La Caixa han entregat aquest dilluns les donacions de la campanya solidària "Ajudar està a les teves mans" organitzada durant la cinquena edició de La Nit en Blanc. Les entitats socials participants en aquesta iniciativa han estat Epona, Infinits Somriures i l'Associació Suport de Salut Mental les quals han rebut cadascuna la quantitat de 1800 euros.

L’acte celebrat a la seu de l’associació ha comptat amb la presència de la regidora de comerç, Mayte Pérez, i la directora de l’àrea de negoci de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Ripollet de La Caixa, Inés Jiménez. Aquesta última ha destacat la complicitat amb Sant Cugat Comerç a l’hora de realitzar aquest tipus de campanyes solidàries. D’altra banda, el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha explicat que “La Nit en Blanc va ser una gran oportunitat per donar més visibilitat i ressò mediàtic a totes aquestes entitats socials”.

Aquesta activitat, que està englobada en el programa de "RSC" de Sant Cugat Comerç, va consistir en habilitar un mural gegant on tots els participants tenien la possibilitat d’immortalitzar les seves mans com una mostra de solidaritat. La finalitat d’aquesta iniciativa estava basada en involucrar el màxim de gent possible en una acció solidària.

Més en aquesta categoria: La Nit en Blanc brilla amb llum pròpia »