Dilluns, 20 Març 2017 11:02

Sant Cugat Comerç organitza la 7a edició dels Diàlegs de Comerç

L’Associació Sant Cugat Comerç organitza la setena edició de les Jornades dels Diàlegs de Comerç, el punt de trobada referent del teixit comercial de la ciutat. L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts 21 de març a la 13.45, a la sala “El Siglo" del Mercantic, on es presentaran dos projectes innovadors molt interessants sobre la tecnologia aplicada al sector del retail.

L’start up Delectatech i el servei de màrqueting myBloo seran els encarregats d’obrir la jornada amb dues presentacions: una sobre la intel·ligència artificial a la restauració i, l’altre, sobre la digitalització i l’impuls del comerç de proximitat, respectivament. Durant el transcurs de la jornada els assistents també podran gaudir de la ponència a càrrec de Marc Cortés de Roca Salvatella, expert en la digitalització d’empreses i comerços, que parlarà sobre les claus per afrontar el repte digital.

Aquesta setena edició permetrà crear un espai de col·loqui sobre la digitalització del teixit comercial amb la participació del diputat de comerç de la Diputació de Barcelona, l’honorable Sr. Isaac Albert i Agut, el conseller d'empresa de la Generalitat de Catalunya, l’honorable Sr. Jordi Baiget, i l'Alcaldessa de Sant Cugat i Presidenta de la Diputació de Barcelona, la il·lustríssima Sra. Mercè Conesa, que tractaran l’actual situació del comerç local i de proximitat.