Política de privacidad

La present Política de Privadesa té per objecte donar a conèixer la manera en què es recapten, tracten i protegeixen les dades de caràcter personal recaptats a través d'http://www.votam.cat (Associació Sant Cugat Comerç), a fi que els usuaris determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les seves dades personals a través dels formularis habilitats a aquest efecte.

El Lloc web proporcionarà als usuaris els recursos tècnics adequats perquè, amb caràcter previ a l'emplenament de les dades personals, puguin accedir a aquesta Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L'accés i ús del Lloc web per l'usuari (el “Usuari”) implica que accepta íntegrament i s'obliga a complir per complet els termes i condicions recollits en la present Política de Privadesa. La prestació del servei del Lloc web té una durada limitada al moment en el qual l'Usuari es trobi connectat al Lloc web o algun dels serveis que a través del mateix es faciliten; per tant, l'Usuari ha de llegir atentament la present Política de Privadesa en cadascuna de les ocasions que es proposi utilitzar el Lloc web, ja que aquesta pot sofrir modificacions en funció de novetats o exigències legislatives i jurisprudencials o per necessitats de política interna.

La present Política de Privadesa serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtinguts en el Lloc web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres pàgines web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades pel Lloc web.

Responsable del fitxer i recollida de dades de caràcter personal

De conformitat amb l'establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, es posa en coneixement de l'Usuari que les dades recaptades a través de qualssevol formularis de recollida de dades del Lloc web seran incorporats a un fitxer titularitat de Associació Sant Cugat Comerç.

Aquestes dades seran utilitzats només per a l'enviament de la informació requerida per l'Usuari o d'altres serveis propis similars a aquells pels quals l'Usuari ha mostrat interès, i en cap cas seran cedits a tercers.

L'Usuari té dret a:

  • Preguntar què dades personals emmagatzemo sobre l'Usuari a qualsevol moment
  • Demanar que actualitzi o corregeixi de forma gratuïta dades incorrectes o desfasats que emmagatzemo sobre l'Usuari
  • Donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que pugui enviar-li

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.