Dijous, 19 Octubre 2023 10:49

Trobar el tresor Destacats

Trobar el tresor Trobar el tresor

Aquesta tardor Sant Cugat Começ volem donar la benvinguda a la castanyada amb una nova campanya on podreu buscar els tresors perduts. Durant aquest any la castanyera ha estat passejant per la nostra ciutat i ha amagat tresors a les nostres botigues perquè els pugueu buscar i gaudir d'aquesta tardor passejant pels nostres carrers. Aquesta campanya serà des del dilluns 30 d'octubre fins al dissabte 4 de novembre i pot participar tothom.

I clar, trobar els tresors té premi. Tothom qui trobi 15 tresors de la castanyera entrarà a formar part d'un concurs on podeu guanyar fins a 100 € per gastar a les nostres botigues associades.

Voleu saber que heu de fer per participar? Teniu les bases del concurs aquí mateix. Llegiu-les atentament i espereu al dilluns 30 d'octubre per començar a buscar el tresor.

Bases Trobar el tresor.

Buscar Objectes Discordants: Els ciutadans/es de Sant Cugat tindran la labor de trobar almenys 15 objectes discordants en els aparadors de les botigues participants.

Escaneig del Codi QR: Els ciutadans/es hauran d'escanejar el codi QR en cada botiga participant. Això els portarà a un formulari en línia on es puguin registrar i ens indiquin l'objecte discordant que han trobat en aquesta botiga.

Registre de dades personals: Només serà necessari que registrin les dades una vegada i aquestes dades quedaran guardades a la targeta de fidelització (si no disposen de targeta STC se'ls hi donarà una).

Sorteig de Premis:

Tots els ciutadans/es que trobin almenys 15 objectes discordants participaran en un sorteig. Els premis són els següents:

1er Premi: 100€ per gastar en el comerç associat de la seva elecció.

2n i 3r Premi: Cada un de 50 € per gastar en el comerç associat de la seva elecció.

Targeta de Fidelització: Aquesta campanya es portarà a terme a través de la targeta de fidelització "Sant Cugat a la Butxaca" i el premi s'entregarà a través d'aquesta per fer ús.

STC informarà els guanyadors a través del correu electrònic registrat.

Els premiats donen permís a STC per penjar la seva fotografia a Instagram recollint el premi.

Contacte: Si tens alguna pregunta de la teva participació, no dubtis a posar-te en contacte amb la STC a través d'aquest correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per tel. 935830812

Esperem la vostra participació i us agraïm ser part d'aquesta campanya divertida!!

 

Més en aquesta categoria: « Participants Botiga Al Carrer