Divendres, 29 Setembre 2023 12:28

‘La Botiga al Carrer’ fa 30 anys a Sant Cugat

El dissabte 1 de juliol els establiments associats a Sant Cugat Comerç van ser els grans protagonistes de la nova edició de ‘La Botiga al Carrer’que aquest any celebraba el seu 30é aniversari.

L’esdeveniment va coincidir un any més amb la Festa Major de la ciutat, el que va permetre atreure milers de persones.

La jornada va comernçar a les 9h del matí i va finalitzar a les 21h, va comptar amb la participació de gairebé un centenar d’establiments que van treure els seus articles al carrer, i alguns d’ells van oferir tallers i activitats durant tot el dia.

Sobre 'La Botiga al Carrer' 

'La Botiga al Carrer' és una activitat que es celebra a finals del mes de juny o principis de juliol, que té com a finalitat donar el tret de sortida a la campanya de rebaixes d'estiu i recolzar el sector del comerç per atreure milers de persones al carrer. Es tracta d'una iniciativa on els establiments de l'associació obren les seves portes des de les 9h del matí fins a les 21h del vespre. L'esdeveniment està molt consolidat entre el comerç local ja que cada edició compta amb una alta participació dels diferents establiments de Sant Cugat Comerç, els quals, alguns d'ells ofereixen tallers i activitats per fer participar als santcugatencs i santcugatenques durant tota la jornada.