Dijous, 21 abril 2022 19:13

Sant Cugat Comerç s’adhereix a la campanya ‘'Aquí atenem en català'

 

 

La campanya impulsada per l’entitat cultural Òmnium Cultural Sant Cugat, amb el suport de Totmedia, té com a objectiu millorar el percentatge de comerços que atenen als seus clients en català.

 

El passat dimarts la presidenta de l’Associació Sant Cugat Comerç, Aida Fernàndez, va assistir a la presentació de la campanya ‘Aquí atenem en català’, que impulsa Òmnium Cultural Sant Cugat. L’objectiu general de la campanya és ajudar a promoure l’ús del català als comerços de la ciutat. Per una banda, es vol reconèixer als establiments que tenen una política comercial de compromís amb la llengua catalana. I per una altra, que serveixi d’estímul als establiments que no tenen, encara, un model d’atenció lingüística en català.

 

‘A la majoria dels nostres comerços associats el primer idioma acostuma a ser el català. La campanya ajudarà a consolidar aquesta tendència’, assenyala Aida Fernàndez, presidenta de l’Associació Sant Cugat Comerç, una de les entitats comercials que s’ha adherit a la iniciativa.

 

Els comerciants de Sant Cugat que es vulguin sumar a la campanya, hauran de signar un compromís de bones practiques, abans de poder enganxar al seu aparador l’adhesiu amb la frase ‘Aquí atenem en català’. Els comerços interessats poden adherir-se fins al 16 de juliol.

 

Tots els establiments que participin, podran guanyar una campanya de publicitat al TOT Sant Cugat valorada en 2.500 euros.  

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.