Divendres, 18 Febrer 2022 17:59

Tot a punt per a la nova edició dels ‘Estocs Market’

 

 

Aquest dissabte 19 de febrer, Sant Cugat Comerç organitza una nova edició dels ‘Estocs Market’, una de les activitats més populars a tot l’eix comercial del centre de Sant Cugat.

 

L’objectiu de la jornada serà un cop més, que tots els comerços participants puguin reduir els estocs dels seus magatzems, i alhora, que tots els clients puguin aprofitar els millors descomptes i promocions de les rebaixes d’hivern.

 

Aquesta nova edició, permetrà poder tornar a veure comerços als carrers del centre de Sant Cugat, després de dos anys sense poder fer-ho. Tot i així, degut a l’actual situació pandèmica, i per evitar aglomeracions en carrers més estrets com Santiago Rusiñol i Santa María, només es podran muntar parades i carpes a la Plaça Octavià. En aquests carrers més estrets, els comerços associats posaran taules a les portes de l’establiment.

 

‘Tenim molta il·lusió envers la jornada, ja que els comerciants tenen moltes ganes de tornar a sortir al carrer després de dos anys, i estem segurs que la ciutadania respondrà’, assenyala Aïda Fernàndez, presidenta de l’Associació Sant Cugat Comerç, que anima als santcugatencs i santcugatenques a poder gaudir dels Estocs Markets,  tot seguint les mesures de seguretat i prevenció.

 

La jornada que començarà a les 10h del matí, s’allargarà fins a les 20:30h del vespre, coincidint amb l’horari de tancament comercial.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.