Dimarts, 20 abril 2021 14:16

‘La Diada de Sant Jordi més dolça’, la nova campanya de Sant Cugat Comerç

 

 

Aquesta setmana, Sant Cugat Comerç posa en marxa la campanya ‘La Diada de Sant Jordi més dolça’, amb la participació de molts dels comerços associats, que obsequiaran amb una rosa de llaminadura a tots els clients que realitzen una compra. Aquesta iniciativa també pretén solidaritzar-se amb el sector de la cultura, i de les llibreries més específicament, un dels sectos més colpejats per la Covid-19.  

 

‘La campanya té com a objectiu posar en valor la importància que representen els clients, respecte tots els comerços de Sant Cugat Comerç, i incentivar a que la ciutadania compri a la ciutat’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que mostra el seu convenciment de la resposta de la ciutadania. ‘La Diada de Sant Jordi és un dels esdeveniments més esperats de l’any. Els establiments participants han decorat els seus aparadors amb llibres i temàtica d’aquesta Diada. Estem segurs que els santcugatencs i santcugatenques ompliran un cop més els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’

 

Des de l’associació recorden a tots els clients passar la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ ja que durant tota la setmana, es podran seguir acumulant punts i bescanviant-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments associats.  

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.