Divendres, 05 Febrer 2021 09:26

Sant Cugat Comerç mostra el seu desacord amb el canvi d’ubicació del Mercat del Pagès

 

 

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, seguint les indicacions del Procicat, ha decidit traslladar el Mercat del Pagès a la Rambla del Celler, per poder adaptar-se a les darreres normatives i ajudar a prevenir el contagi de la Covid-19. 

 

Des dels seus inicis, aquest espai de venda de productes ecològics, frescos i artesans que organitza l’Ecoateneu, es venia celebrant el segon i últim dissabte de cada mes a la Plaça de Sant Pere.

 

L’associació Sant Cugat Comerç, tot i estar d’acord amb totes les mesures que ajudin a prevenir els contagis de la Covid-19, mostra la seva discrepància amb aquest canvi d’ubicació, ja que el comerç de la ciutat perd vida, i no ‘podem seguir perdent atractius al centre històric de la ciutat. Aquest tipus de decisions, juntament amb la situació de crisi actual que està vivint el sector, no ajuden en absolut a la supervivència d’una bona part dels comerços de la ciutat’.

 

Sant Cugat Comerç advoca per mantenir el Mercat del Pagès en la seva ubicació tradicional a la Plaça de Sant Pere, i ofereix una vegada més la seva col·laboració a l’Ajuntament de Sant Cugat, per treballar de forma transversal amb cada una de les àrees que poden aportar solucions per afavorir el comerç de la ciutat.    

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.