Divendres, 04 Desembre 2020 15:44

‘Comprar al comerç local té premi’, la campanya nadalenca de Sant Cugat Comerç

 

 

L’associació Sant Cugat Comerç inicia aquest divendres 4 de desembre, la campanya ‘Comprar al comerç local té premi’, una iniciativa que té com a objectiu donar el suport al comerç local de la ciutat, i incentivar les vendes durant aquest període nadalenc.    

 

És per això, que des d’avui i fins el proper 5 de gener, els comerços associats regalaran butlletes als seus clients, per participar en el sorteig de la Loteria de Sant Cugat Comerç, que regalarà 5 xecs regals per valor de 1.000€.

 

El sorteig es realitzarà el proper dimarts 12 de gener i serà retransmès per Facebook Live i Instagram Live. Els guanyadors dels 5 xecs regals per valor de 1.000€ hauran de realitzar les seves compres durant la tarda del 19 de gener. L’import màxim de despesa a cada establiment serà de 100€. Les compres s’hauran de realitzar en establiments associats a Sant Cugat Comerç, segons el llistat que facilitarà l’associació.

 

El gran objectiu d’aquesta acció és dinamitzar el comerç de Sant Cugat durant aquesta campanya nadalenca, fent partícip a tota la ciutadania’ assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que es mostra convençut de l’èxit de la mateixa. ‘La campanya de Nadal arriba en ple tancament perimetral de tot Catalunya, i per tant estem convençuts que els santcugatencs i santcugatenques aprofitaran aquests propers dies per realitzar les seves compres en els establiments comercials de la ciutat’.  

 

 

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.