Dimecres, 25 Novembre 2020 12:53

Tot a punt per a la nova edició dels ‘Dies Màgics’ amb Sant Cugat Comerç

 

 

Aquest divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29, arriba a Sant Cugat una nova edició dels ‘Dies Màgics’, l’esdeveniment que organitza anualment Sant Cugat Comerç per donar el tret de sortida a les compres nadalenques, amb grans descomptes i promocions. De fet l’entitat va ser la primera associació de comerciants de tot Catalunya, en organitzar aquest tipus d’activitats l’any 2014.   

 

Inspirada en la popular cita americana ‘Black Friday’, l’esdeveniment té l’objectiu d’incentivar el consum, potenciant i animant a oferir un gran nombre d’ofertes i promocions per part de tots els comerços participants.

 

‘Els ‘Dies Màgics’ és una de les activitats més esperades entre el teixit comercial de la ciutat. A més, la cita d’enguany arriba en ple tancament perimetral de tot Catalunya, i per tant estem segurs que els santcugatencs i santcugatenques respondran una vegada més, i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç. Una de les grans novetats de l’edició d’enguany és que l’esdeveniment comercial s’allargarà durant tres dies, incorporant la jornada de diumenge. 

 

En l’edició d’enguany hi participaran una cinquantena d’establiments. L’associació ha agrupat en aquesta pàgina web, algunes de les diferents ofertes i promocions que ofereixen els comerços participants. 

 

Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ ja que durant tot el cap setmana, es podran seguir acumulant punt i bescanviant-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments associats.

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.