Dijous, 17 Setembre 2020 09:29

Sant Cugat Comerç organitza una jornada ‘d’Estocs a dins’

 

 

El propers dies 2 i 3 d’octubre, Sant Cugat Comerç organitza una  jornada ‘d’Estocs a dins’, l’activitat comercial que dona el tret de sortida a l’inici de temporada. L’esdeveniment d’enguany adaptarà el seu format a la situació actual per la Covid-19. Per aquesta raó, l’activitat tindrà lloc a l’interior dels establiments associats. La jornada permetrà que els comerços participants puguin reduir els estocs dels seus magatzems.     

 

‘Aquest any ens adaptem a la nova situació, i els estocs a fora es traslladaran a dins de les botigues, i ampliem l’activitat durant dos dies. Tot i això, l’objectiu de la jornada serà el mateix de sempre. Els clients podran trobar els diferents productes que han vist durant les rebaixes d’estiu, a un preu molt més econòmic’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que fa una crida a donar suport al comerç de Sant Cugat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la Covid-19. ‘Ara més que mai, necessitem el recolzament de tota la ciutat. Estem segurs que la ciutadania respondrà i omplirà els establiments durant els dos dies’.

 

Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant tota l’activitat, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.  

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.