Dimecres, 22 Juliol 2020 13:38

Sant Cugat Comerç i l’Ajuntament de Sant Cugat impulsen cliccat.cat, el Marketplace del comerç de proximitat

 

 

El projecte que es posarà en marxa a principis d’octubre, permetrà les vendes online a tots els comerços de Sant Cugat del Vallès.     

 

L’associació Sant Cugat Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, impulsa un Marketplace propi a través de la plataforma cliccat.cat, que servirà perquè tots els comerços de la ciutat puguin vendre en línia. El projecte s'ha presentat aquest dimecres a la seu de Sant Cugat Comerç, amb la presència de la Tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; de la Presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernàndez, i del Director de tecnologia Microsoft de la companyia Hiberus, Llorenç Canales.  

 

Cliccat.cat, el marketplace del comerç català que engloba a més de 90 associacions de comerciants, serà la plataforma digital de milers de botigues de barri i parades de mercat. El projecte, que es posarà en marxar a principis d’octubre, neix com el primer aparador comercial del país on els usuaris puguin comprar tot tipus de productes i serveis des d’una única plataforma de venda, i demostrar així, que fer compres km0, amb el valor del comerç de proximitat, també es possible des d’internet.

 

Per promocionar aquest Marketplace, Sant Cugat Comerç ofereix a tots els comerços, empreses i sector de la restauració de la ciutat, la gratuïtat en les quotes dels dos primers mesos, i es fa càrrec de la meitat de les quotes dels dos mesos següents. 

 

Per la seva part, l’Ajuntament de Sant Cugat posarà en marxa una formació especifica de cliccat.cat per a 75 comerciants de la ciutat en una primera fase, i col·laborarà en la difusió i promoció del Marketplace.

 

‘El confinament, la crisi generada per la Covid-19, i els canvis de comportament dels consumidors, han evidenciat la necessitat de digitalització dels comerços de la ciutat per promoure un consum de proximitat d’una forma còmoda i transversal’, assenyala Aïda Fernández, presidenta de Sant Cugat Comerç. 

 

Les associacions impulsores del projecte, entre elles Sant Cugat Comerç, pretenen unir les poblacions i associacions de comerciants de tot el territori català, amb el clar objectiu de convertir-se en el primer centre comercial 3.0 del comerç de proximitat.   

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.