Dilluns, 29 Juny 2020 14:45

Sant Cugat Comerç organitza una jornada de ‘Retrobament i Rebaixes’

 

 

Aquest dissabte 4 de juliol, Sant Cugat Comerç organitza la jornada ‘Retrobament / Rebaixes’, que servirà per donar el tret de sortida a les rebaixes d’estiu, i perquè els comerços puguin retrobar-se amb els seus clients després del llarg confinament.    

 

'El gran objectiu de la jornada és que la ciutadania de Sant Cugat es retrobi de nou amb el comerç de la ciutat, que ha estat un dels sectors més afectats per la crisi sanitària' assenyala Aïda Fernández, presidenta de Sant Cugat Comerç, que afegeix que 'ara més que mai, necessitem el recolzament de tota la ciutat'

 

L’esdeveniment també servirà per donar inici a les rebaixes d’estiu. Durant tot el dia els establiments oferiran grans descomptes per incentivar el consum. A més, la jornada festiva també tindrà presència al carrer, amb diferents carpes situades a la Plaça Octavià. 

 

Des de l’associació recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant la jornada, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.

 

Finalment, Sant Cugat Comerç fa una crida a la participació ciutadana, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció.   

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.