Dilluns, 25 Mai 2020 08:07

San Cugat Comerç vol unir tot el comerç de la ciutat, amb el moviment ‘#UnitsEnsEnSortiremMésRàpid’

 

 

En les darreres setmanes s’ha iniciat el procés de desescalada gradual de les mesures extraordinàries de restricció de mobilitat i de contacte social adoptades fins ara. Durant aquests últims dies, molts establiments estan tornant a aixecar la persiana, dins el Pla per a la Transició cap a una nova normalitat aprovat pel Consell de Ministres el passat 28 d'abril, amb l'objectiu de programar la sortida gradual de la crisi generada per la malaltia de la Covid-19.    

 

Coincidint amb el fet que Sant Cugat passa a la fase 1, l’Associació Sant Cugat Comerç engega la campanya ‘Units Ens En Sortirem Més Ràpid’, amb l’objectiu d’aconseguir la unió de tots els establiments de la ciutat, en aquests moments d’incertesa. ‘La unió fa la força, i en aquests moments l’única manera de sortir d’aquesta crisi és estar tots junts, perquè aquesta nova normalitat ens afecta a tots per igual, i només ho superarem si remem tots en la mateixa direcció’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que fa una crida a tots els establiments no associats, a adherir-se a l’associació, ‘per aconseguir una entitat més forta, que pugui reivindicar amb més força i amb un altaveu més gran, les necessitats actuals del comerç i de la restauració de la ciutat’

 

Per aquesta raó, l’associació posa en marxa aquesta campanya a les xarxes socials, sota el lema ‘#UnitsEnsEnSortiremMésRàpid’. El moviment constarà d’una sèrie de vídeos virals, i de cartells promocionals on apareixeran diferents establiments de la ciutat, amb l’objectiu d’aconseguir una comunió entre tot el teixit comercial de Sant Cugat.

 

L’associació vol donar tot el suport als establiments que aquests dies estan tornant a aixecar la persiana, després de moltes setmanes de tancament i fa una crida a omplir els carrers de la ciutat quan finalitzi el confinament. ‘Durant aquesta crisi hem conegut una ciutat sense comerç. Per tant, ara ens toca a tots ajudar-los a obrir. Estem convençuts que la ciutadania respondrà i omplirà els establiments de Sant Cugat’, conclou Carballo.   

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.