Divendres, 22 Mai 2020 19:15

Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial es posicionen en contra de l’anella de mobilitat verda que eliminarà els carrils de circulació al centre de la ciutat

 

 

L’Ajuntament de Sant Cugat ha fet oficial aquest divendres la posada en marxa d’una prova pilot per habilitar una anella de mobilitat verda amb l’objectiu de garantir la distància social entre persones. La mesura afectarà a la Rambla de Ribatallada, el carrer de Francesc de Moragas, Rius i Taulet, Lluís Companys, i el carrer d’Àngel Guimerà.    

 

Les principals associacions d’empresaris i comerciants de Sant Cugat, més un nou grup de restauració de la ciutat, que representen a gairebé 600 empreses, volen expressar la seva sorpresa amb aquesta decisió, ja que des de el primer moment en que se’ls va informar, les tres entitats es van oposar fermament, ja que aquesta decisió provocarà un problema circulatori que impedirà a la ciutadania arribar al centre de la ciutat. 

 

Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial, i aquest nou grup de restauració, es posicionen contraris a l’anella de mobilitat verda que vol implementar el consistori, ja que consideren que aquesta decisió, juntament amb la situació de crisi actual que està vivint el sector, no ajuda gens ni mica al comerç, que es debat entre la vida i la mort. Les tres entitats reclamen diàleg entre totes les parts, ja que és molt important estar units en aquests moments. En aquest aspecte, ofereixen una vegada més la seva col·laboració a l’Ajuntament de Sant Cugat, per treballar de forma tranversal amb cada una de les àrees que poden aportar solucions per afavorir el comerç de la ciutat.   

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.