Divendres, 17 abril 2020 17:11

Els comerços de Catalunya preparen una Diada de Sant Jordi digital amb entrega a domicili

 

 

Més de trenta associacions de comerciants que han impulsat el directori online que facilita l’entrega de productes a domicilis, ja té a punt la campanya de Sant Jordi.    

 

Sota el paraigües de la campanya SlowShopping.cat impulsada per Sant Cugat Comerç, més de trenta associacions de comerciants, fa setmanes que han articulat la iniciativa que ajuda el comerç de proximitat a afrontar la crisi econòmica generada per la pandèmia del coronavirus.

 

Les més de trenta associacions adherides al projecte, que representen a més de 3.000 comerços de Catalunya, han desenvolupant l’espai digital que permetrà que la campanya de Sant Jordi sigui un èxit.

 

La campanya de Sant Jordi 2020 consisteix en potenciar aquells comerços que ofereixen productes especials per la Diada. Així doncs, floristeries, llibreries, estancs, botigues de llaminadures, de moda... que ofereixen productes especials per aquesta data assenyalada formaran part d’una secció temàtica, on els usuaris podran veure establiments, productes i les dades per fer les comandes i rebre o enviar els productes a casa.

 

Tant l’inici de la campanya pel comerç a domicili o l’actual campanya de Sant Jordi, es marquen com a principal objectiu donar visibilitat al màxim número de comerços  possible. I actualment, amb més de 185 mil pàgines vistes en menys d’un mes, el directori s’està convertint en una eina de vital ajuda pels comerços del país.            

 

Les xifres de l’aparador col·laboratiu    

 

En menys d’un mes, del 21 de març al 16 d’abril, 37.293 usuaris han visitat 185.597 pàgines del portal slowshopping.cat. La durada mitjana de les visites és de 2 minuts i 23 segons, temps suficient per accedir al municipi, seleccionar els comerços i contactar-hi per fer comandes.

 

El directori creix en trànsit, en participació i també s’expandeix pel territori. Les principals ciutats que visiten el portal són usuaris provinents de Barcelona, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Badalona, Mollet i Mataró, respectivament.

 

DIRECTORI DIGITAL: http://adomicili.slowshopping.cat/     

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.