Dimarts, 17 Març 2020 10:43

Sant Cugat Comerç vol unir el comerç de la ciutat davant la paralització del sector

 

 

L’Associació Sant Cugat Comerç viu amb preocupació la situació d’indefensió i desconcert que pateix la majoria dels comerços de la ciutat, davant la crisi sanitària i econòmica provocada per l’epidèmia del coronavirus COVID-19.

 

És per aquesta raó, que l’entitat santcugatenca sol·licita mesures urgents i extraordinàries per fer front a la suspensió de l’activitat comercial. ‘És urgent posar en marxa mesures econòmiques que garanteixin la liquiditat a les empreses, especialment a les petites i mitjanes i als autònoms, per evitar el tancament de molts negocis’, senyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç.   

 

Per aquesta raó, i davant la situació d’excepcionalitat l’associació comercial posa a la disposició de tot el comerç, restauració i oci de la ciutat, les infraestructures comunicatives de Sant Cugat Comerç. ‘En moments tan complicats, hem de ser responsables i estar a l’altura de les circumstàncies com a associació, oferint solucions innovadores i servint de vehicle per a la canalització de les necessitats del comerç de la ciutat, ja sigui associat o no, a través dels nostres canals de comunicació’, afirma Carballo.

 

Sant Cugat Comerç posa en valor les accions de molts comerços de la ciutat, que tot i tenir el negoci tancat a causa de l’emergència sanitària, repensen els seus serveis i ja estan realitzant entregues a domicilis, per exemple, per tal de seguir oferint servei als seus clients. Aquests establiments són els següents: Floristeria Blooms, Clinicbikes, Q-Printing, Delicatessen Argentina, Montse Interiors, Pizzeria Lago Di Garda, Llibreria Alexandria, Vins Noe, Angué Angué, Supernatural, Rita Love, El Cuquet i De Mammalia. Durant els propers dies, aquesta llista s’anirà incrementant. 

 

Per últim, l’associació obre una nova línia de comunicació i distribució amb tot el comerç no associat mitjançant WhatsApp (690.85.82.30 / 637.76.12.42). Cadascun dels comerços que enviïn una notificació a través d’aquests números, rebran al moment totes les novetats que vagin apareixent. 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.