Divendres, 21 Febrer 2020 10:50

Sant Cugat Comerç amplia l’aparcament gratuït per als comerços associats amb la incorporació del pàrquing Torreblanca

 

 

L’associació ha signat un nou acord amb l’empresa Empark, que gestiona aquest aparcament situat al Carrer de Josep Puig i Cadafalch.

 

Sant Cugat Comerç i la companyia Empark, concessionària del pàrquing Torreblanca, han arribat a un acord per al qual, els establiments associats podran adquirir de forma exclusiva tiquets de cortesia amb un màxim de dues hores d’estada, per a que els seus clients puguin comprar amb tranquil·litat i gaudir d’una zona d’aparcament gratuïta durant el període de temps estipulat, en l’aparcament situat al Carrer de Josep Puig i Cadafalch.  

 

Aquest nou conveni s’afegeix al que ja mantenen des de fa anys Sant Cugat Comerç i l’empresa Empark, en diferents aparcaments del centre de Sant Cugat. ‘Aquest acord és una molt bona noticia per a la dinamització del comerç local de la ciutat, ja que els clients tindran una opció més on aparcar, i els comerços associats podran obsequiar a aquests amb tiquets de cortesia’, senyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç.

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.