Dimecres, 22 Gener 2020 11:54

Tot a punt per a la nova edició dels ‘Estocs a Fora d’Hivern’

 

 

El proper dissabte 8 de febrer, l’Associació Sant Cugat Comerç organitza una nova edició dels ‘Estocs a Fora d’Hivern’, una de les activitats més populars a l’eix comercial de Sant Cugat del Vallès. El leitmotiv de l’activitat serà un cop més, que la cinquantena de comerços participants puguin reduir els estocs dels seus magatzems, i que els clients puguin aprofitar els darrers dies de rebaixes d’hivern.

 

'Aquest any avancem les dates dels ‘Estocs a Fora’, ja que en les darrers edicions ens adonàvem que a finals de febrer molts comerços ja no tenien rebaixes, tot i que aquestes estaven marcades i regulades fins el 6 de març. Ara no existeix aquesta regulació, i tots els comerços acaben les rebaixes molt abans’, senyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que mostra la seva confiança en que l’activitat tingui una bona resposta de la ciutadania, i que aquesta ‘ajudi a enfortir el comerç local i de proximitat’

 

Des de l’associació recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant la jornada, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.