Divendres, 22 Desembre 2017 13:23

El trenet Sant Cugat Express participarà, de nou, en la cavalcada dels Reis Mags!

Un any més, el nostre trenet Sant Cugat Express es convertirà en un dels protagonistes de la cavalcada dels Reis Mags a Sant Cugat del Vallès.

Des de l’associació, volem donar la oportunitat als nens i les nenes de la ciutat de poder gaudir d’aquesta màgica desfilada, oferint 35 places per anar a bord del nostre trenet Sant Cugat Express! Però, quin són els requisits per participar? Ho expliquem a continuació:

  1. L’edat dels nens i nenes ha d’estar compresa entre 6 i 12 anys.
  2. La inscripció serà per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) on haurà de constar el nom i el cognom del nen/a i l’adult que l’acompanyarà amb el seu respectiu telèfon de contacte (mòbil).
  3. Les places s’adjudicaran per ordre d’arribada dels correus electrònics.
  4. És obligatori que el pare o la mare vagi al voltant del trenet amb una armilla que facilitarem durant tot el recorregut i que els nens facin cas de les indicacions dels responsables.
  5. La inscripció serà començarà a partir del dimecres 27 i el termini acabarà el divendres 29 a les 12.00 del matí. El mateix dia 29 confirmarem els guanyadors/es d’aquestes places.

No ho dubtis i inscriu-te per aconseguir la teva plaça!