Divendres, 21 Juliol 2017 10:17

Bäbler, l’establiment de “moda” pels homes de Sant Cugat del Vallès

El sector masculí de la ciutat de Sant Cugat del Vallès està d’enhorabona perquè, des del passat mes de maig, té a la seva disposició un establiment de moda pensat única i exclusivament per a ells. Es tracta de Bäbler, un nou comerç orientat a la venda de roba masculina business casual de molt bona qualitat.

Jorge Bäbler i Estefania Padilla són els dos propietaris d’aquest negoci tèxtil els quals han apostat per un nou gir en el seu futur professional amb aquest projecte empresarial. En Jorge, d’arrels suïsses i espanyoles, l’acompanya una forta tradició familiar ja que els seus besavis van obrir una fabrica de tèxtil a Catalunya, situada a Ribes de Freser, abans de la Guerra Civil. Malauradament, van haver de tancar per motius econòmics, “des de petit he estat involucrat d’alguna manera en aquest sector i, juntament amb la meva parella, vam apostar per iniciar aquest projecte empresarial en el qual hi creiem i, també, ha servit com a un petit homenatge familiar”, afirma en Jorge.

Bäbler és un establiment de “moda” de proximitat pensat per un públic exclusiu masculí d’entre 25 i 60 anys. Els clients poden trobar des de peces de roba com pantalons curts i llargs, polos, camises, banyadors fins a complements i accessoris com cinturons i tirants. “Som un establiment on apostem i oferim una bona qualitat del teixit a un preu molt raonable amb un estil elegant a l’hora de vestir”, destaca en Jorge.

Des del seu tret de sortida, Bäbler sempre ha apostat per una política de proveïdors de proximitat, amb una única excepció, que és Itàlia, un proveïdor europeu que “garanteix un excel·lent teixit del producte que venem”. L’objectiu de Bäbler a llarg termini és “acabar dissenyant el nostre propi estil i creiem que de cara l’estiu 2018 tindrem la nostra pròpia col·lecció”.

Per últim, en Jorge assegura que “quan ets un establiment nou sempre és bo anar de la mà d’una associació com Sant Cugat Comerç que aposta pel comerç local i de proximitat”. A més, conclou afirmant que associar-se a Sant Cugat Comerç és un incentiu molt important per donar-se a conèixer de cara al públic.