Dilluns, 30 Juliol 2018 16:32

Les millors ofertes de final de rebaixes tenen una cita als ‘Estocs a Fora’ de Sant Cugat Comerç

El proper 15 de setembre se celebrarà la nova edició dels ‘Estocs a Fora’, l’activitat d’inici de temporada que l’Associació organitza després de les vacances d’agost.   
 
Just després de la campanya de tornada a l’escola i encara amb bon temps, Sant Cugat Comerç organitzarà la cita anual on milers de santcugatencs es trobaran amb les millors ofertes de final de rebaixes d’estiu.
Com bé diu el seu nom, a ‘Estocs a Fora’, l’Associació convida a tots els comerciants a desprendre’s de tot allò que no han venut durant l’estiu i que no podran o voldran guardar al magatzem fins la temporada vinent. Així, amb els millors preus els comerços associats s’acomiaden dels estocs d’estiu, oferint unes rebaixes molt esperades pels milers de compradors que durant tota la jornada visiten els comerços participants.
 
Els ‘Estocs a Fora’, que se celebrà el proper dissabte 15 de setembre, aglutinarà els més de 200 establiments adherits a Sant Cugat Comerç oferint productes a preus molt rebaixats durant una jornada que s’estendrà de 10h del matí a 20h del vespre. 
 
Per últim, l’associació Sant Cugat Comerç recorda i recomana que durant els ‘Estocs Fora’ s’usi la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ perquè durant la jornada es podran seguir acumulant punts i seguir gaudint de la gran quantitat de regals que ofereix l’ús d’aquesta targeta.