Divendres, 15 Juny 2018 15:03

Sant Cugat es prepara pel tret de sortida de les rebaixes d’estiu amb una nova edició de la ‘Botiga al Carrer’

Botiga al Carrer Botiga al Carrer

El proper 30 de juny es donarà el tret de sortida a la campanya de rebaixes d’estiu amb la participació d’un centenar de comerços i milers de persones al carrer.

El proper dissabte 30 de juny els comerciants de Sant Cugat del Vallès tornaran a ser els protagonistes, seran ells qui donaran el tret de sortida a les rebaixes d’estiu de la mà de la Botiga al Carrer, una activitat organitzada per l’associació Sant Cugat Comerç que tradicionalment s’ha convertit en l’inici de les rebaixes d’estiu.

Un any més la Botiga al Carrer coincideix amb la Festa Major de Sant Cugat, fet que a dia d’avui ja permet assegurar el revulsiu i l’èxit que un any més s’aconseguirà. Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç explica que “ni la Festa Major no seria el mateix sense la Botiga al Carrer, ni aquesta sense la Festa Major, són dos grans esdeveniments que coexisteixen i es complementen molt bé”.

Durant la Botiga al Carrer els comerciants treuen els seus articles al carrer, vestint així d’un ambient festiu únic que com diu Carballo, encaixa a la perfecció amb els dies de Festa Major que es viuen a la ciutat. Els comerços acostumen a oferir preus reduïts en molts productes, tant és així que habitualment es comencen a veure els primers cartells de rebaixes amb descomptes.

Per aquesta nova edició de la Botiga al Carrer, Jesús Carballo, explica que hi haurà algunes novetats. “Per a una desena de nous comerços associats serà la seva primera edició de la Botiga al Carrer, i a més, enguany podrem gaudir de més restauració a la Plaça Octavià, on cinc restaurants hi muntaran espais de degustació”, ha explicat el gerent abans d’augurar un gran èxit en el que serà l’inici de la campanya de rebaixes d’estiu.