×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 721

Dijous, 22 Març 2018 12:06

La 1ª Gala del Comerç reconeix la trajectòria dels establiments centenaris Cal Crispín i Llongueras

Durant l’acte, celebrat en el Teatre - Auditori de Sant Cugat el passat 20 de març, es va homenatjar els millors comerços adherits a l’Associació en tres categories diferents.

Prop de 200 persones del teixit comercial de Sant Cugat van assistir a la 1ª Gala del Comerç, organitzada per Sant Cugat Comerç, que va reconèixer l’entrega i la dedicació dels establiments associats amb diferents guardons. El premi a la Trajectòria Comercial es va atorgar, sense cap mena de dubte, a l’estanc Cal Crispín i la perruqueria Llongueras que es van fundar fa gairebé cent anys, el 1923. La fleca Serrajòrdia va aconseguir el premi en la categoria d’Establiment Excel·lent i la botiga de llaminadures El Cuquet en la d’Establiment Popular gràcies a una votació oberta a la ciutadania.

A continuació pots visualitzar el vídeo dedicat a cadascun d'ells, realitzat per Vídeo Vallès:

La cerimònia va comptar amb la presència d’autoritats públiques com l’alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; la directora general de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta i el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert; que van destacar la capacitat del comerç per a generar vida, riquesa i una identitat pròpia a les ciutats, així com la importància d’adaptar-se en moments de dificultat a partir del coneixement, la formació i la vocació de servei.

Durant el sopar també es va oferir una ponència als assistents sobre el futur de les associacions de comerciants i els avenços en el sector de la venda al detall, sota el títol Àrees de Promoció Econòmica Urbana, a càrrec de la vicepresidenta de l’Associació de professionals dels eixos urbans de Catalunya, Eva Cabrera González.

Recorda que pots seguir els nostres perfils socials per conèixer de primera mà totes les novetats i les últimes notícies.