×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 721

Dimarts, 06 Març 2018 18:17

Sant Cugat Comerç celebra la 1ª edició de la Gala del Comerç al Teatre - Auditori de Sant Cugat el proper 20 de març

Aquest esdeveniment se centrarà en el reconeixement als millors establiments de l’Associació de l’any 2017 i en la innovació de la venda al detall

L’Associació de Comerciants de Sant Cugat ha organitzat la primera edició de la Gala del Comerç en el marc de la Setmana del Comerç, organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, com a espai de debat i d’intercanvi d’idees sobre el futur de les associacions de comerciants del país i els avenços en el sector de la venda al detall sota la ponència de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana i la vuitena edició dels Diàlegs de Comerç respectivament.

La Gala tindrà lloc al vestíbul del Teatre - Auditori de Sant Cugat on es podrà gaudir de l’entrega de premis com a reconeixement als millors establiments de Sant Cugat Comerç en tres categories diferents - Trajectòria Comercial, Establiment Excel·lent i Establiment més Popular -. Aquest darrer guardó serà adjudicat pel públic a través de la pàgina web Vota’m on ja es pot escollir el comerç més popular i entrar en el sorteig d’un xec regal, valorat en 100€, fins al 12 de març a les 12h del migidia. La votació està oberta a menors d’edat i en cas de resultar guanyador o guanyadora serà el tutor o la tutora qui recollirà l’obsequi.

El 20 de març serà el dia perfecte per emfatitzar la importància del sector comercial a Sant Cugat. “Aquests premis rendeixen homenatge a tots aquells establiments que han dedicat més esforços en estar actualitzats i en posar en pràctica la seva excel·lència comercial”, així com ha expressat el gerent de l’Associació, Jesús Carballo.

L’acte comptarà amb l’assistència de personalitats com l’alcaldesa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; la directora general de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta; el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert i la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández.

Puntualitzar també que el paper de mestre de cerimònies anirà a carrec del lleidetà Ferran Aixalà, guionista, músic i animador de públic de programes com El Foraster, El Gran Dictat, Oh Happy Day o Ahora Caigo entre d’altres.

Des de Sant Cugat Comerç es vol agrair, especialment, el patrocini de Catalònia Fundació Creactiva i la col·laboració d’empreses com TOT Sant Cugat, Racc, Sorea i CaixaBank en la primera edició de la Gala del Comerç dedicada als més de 240 establiments adherits a l’Associació, considerada una de les més innovadores del país per part de la Generalitat de Catalunya gràcies a l’aposta per la digitalització.

Recorda que pots seguir els nostres perfils socials per conèixer de primera mà totes les novetats i les últimes notícies.