×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 721

Dimarts, 20 Febrer 2018 14:56

Sant Cugat Comerç signa un acord amb Promoparc, empresa propietària del pàrquing de la Plaça Galtés

Sant Cugat Comerç ha aconseguit un conveni amb Promoparc, propietaris del pàrquing de la Plaça Galtés, en el qual els comerços associats poden adquirir, de forma exclusiva, tiquets de cortesia amb un màxim de dues hores d’estada per a que els clients puguin comprar tranquil·lament i gaudir d’una zona d’aparcament totalment gratuïta durant el període de temps estipulat.

Per al gerent de Promoparc, Joan Barniol Camprubí, “aquest compromís significa una obertura al públic que ens fa créixer com a empresa i ajuda a fidelitzar els nostres clients”. 

L’Associació manté paralel·lament el mateix acord amb cinc zones més d’aparcament de Sant Cugat; Quatre Cantons, Rambla del Celler, Monestir, Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i zona blava, una de les quals es troba en el Mercat Torreblanca, on quinze parades es van adherir a Sant Cugat Comerç a finals de l’any passat.

Jesús Carballo, gerent de l’Associació de Comerciants, aplaudeix que hi hagi hagut un increment dels carrers de vianants i, en conseqüència, de les zones d’aparcament perquè millora l’estètica del municipi i estimula que els comerciants facilitin tiquets d’aparcament als seus clients. “El client mana i s’ha de fer el possible per a que es quedi a la ciutat”, explica Carballo.

Compromisos com aquest ajuden que els habitants de les afores de Sant Cugat passegin pels carrers sense haver de marxar fora a comprar on, segurament, l’oferta comercial és més gran. El gerent de l’Associació destaca que aquestes facilitats han donat com a resultat un augment del 5% en les vendes durant la darrera campanya de Nadal.

Jesús Carballo recorda que des de Sant Cugat Comerç es busca contínuament acords que contribueixin al desenvolupament econòmic i social de la ciutat i dels establiments associats i, sobretot, a establir lligams entre els comerços i la ciutadania.

En aquest sentit, una altra iniciativa innovadora ha sigut la d’introduir el procés de digitalització en el comerç de proximitat. El projecte MyBloo, fruit de la col·laboració amb l’empresa Beablooes presenta com una solució tecnològica per impulsar la petita i mitjana empresa a través de pantalles interactives, aplicacions mòbils i codis QR. Ara per ara, només tres establiments participen en aquest projecte pilot; la pastisseria Sàbat, la farmàcia Santa Maria i la botiga Icaro. Una vegada hagi finalitzat el període de prova, tots els comerços tindran l’oportunitat d’obtenir aquest producte.

Recorda que pots seguir els nostres perfils socials per conèixer de primera mà totes les novetats i les últimes notícies.