Dilluns, 02 Octubre 2017 13:30

Sant Cugat Comerç condemna les intervencions policials viscudes durant el referèndum de l’1 d’Octubre a Catalunya

Sant Cugat Comerç condemna enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'Estat ahir durant la jornada del referèndum de l’1 d'octubre per impedir les votacions a Catalunya.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar en els col·legis de Catalunya per requisar el material per la votació són absolutament inadmissibles i són una vulneració de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. Des de l’associació de comerciants de Sant Cugat del Vallès, Sant Cugat Comerç, ens afegim i donem tot el nostre suport a l'acord adoptat per la Taula de la Democràcia cridant al conjunt de la societat catalana i santcugatenca en la seva pluralitat i diversitat a mobilitzar-se, en la defensa d'un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l'autoritarisme, el respecte i no la intolerància.

Per aquest motiu, Sant Cugat Comerç serà partícip de l’aturada del país convocada per a demà dimarts dia 3 d'octubre. També, volem expressar la nostra màxima solidaritat i afecte a tots els ciutadans i ciutadanes ferides ahir als quals desitgem la seva ràpida recuperació.

Ens afegim doncs a fer una crida al conjunt de les forces polítiques i socials Catalanes, de l'Estat Espanyol i d'Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.